Предлагам Ви да си приготвите тази вкусна идилия между сьомгата и крема сиренето, гушнати в хрупкава бутер коричка.
Необходими са ви:
1 филе от сьомга
1 суп. л. горчица
сока от половин лимон
връзка пресен копър
250 грама крема сирене
стрък пресен чесън
стрък пресен лук
парче бутер тесто
Разбъркайте горчицата, 1/3 от връзката копър на ситно и сока от лимон и мариновайте в него филето от сьомга за около час и половина.
През това време пригответе муса, като разбъркате крема сиренето с нарязания на ситно пресен чесън, лук и останалия копър.
След като сте готови с предварителната подготовка,
сглобете ястието по следния начин:
върху кората от бутер тесто, сложете сместа от сиренето и отгоре поставете филето от сьомга, завийте леко краищата на тестото и изпечете в загрята фурна за 30 мин на 180 градуса
Няма коментари:
Публикуване на коментар