събота, 13 юни 2015 г.
Свински руладини с моцарела
Невероятния аромат който ще изпълни дома Ви след както си приготвите тези изкушаващи руладинки, наистина ще Ви заплени.
Избрах "шарено" свинско месце, в което да има и малко тлъстини, защото така го обичаме
Начукайте месото на тънко с дървен чук за пържолки
Посолете и сложете малко кимион. Във всяко парче месо сложете моцарела и парченце пушена наденица и една люта чушка
Завийте на руло и закрепете с клечка за зъби ако е необходимо.
Оваляйте готовите руладини в брашно, яйце и накрая в царевично брашно и запържете в загрят тиган за около минута от всяка страна
Преместете ги в тавичка за печене и оставете във фурната за 200 градуса за още около 40 мин Сервирайте ги с топло приготвена домашна лютеничка
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар