четвъртък, 30 юли 2015 г.

Заешко мезе

Една импровизирана рецепта с останали заешки мръвчици, която се оказа чудесно допълнение към чаша охладено бяло винце!
Вечеря не Ви трябва :)
Ето как едно зайче се озова в тенджерата със зеленчуци за да се свари и превърне в прекрасна супичка за децата.
Месото обаче се оказа много и част от него се превърна в това изкушение.

Сварените и обезкостени заешки месца, нарязах на хапки, посолих леко, и  изсипах в малка тавичка, поръсих с малко червен пипер, добавих кубчета масло отгоре и запекох във фурната, докато порозовенее.
Сервирах го в чинийки и поръсих обилно с настърган кашкавал!
Няма как да не Ви се получи :)