Есента е прекрасен сезон, изпълнен с толкова голямо изобилие на плодове и дарове на природата.
Понякога си мисля че със седмици мога да не повторя десерт - а десертите - те са моята слабост, от най - завъртените до безумно лесните като този.
Приготвен буквално за минути и също за толкова изяден.
Нужни са Ви няколко ябълки, обелени, почистени и разрязани на две.
Поставете ги в леко подмазана тава във всяка половинка сложете по една чаена лъжичка мед, малко канела и щипка ситно смлени лешници.
Печете на 160 градуса докато ябълките омекнат и добият карамелен вид.
А после .... сложете топка ванилов сладолед върху горещите ябълки и сипете чаша хубаво розе!
Наздраве!
Няма коментари:
Публикуване на коментар