Телешки стек, картофени палачинки и киселец
Почивните дни са повод да прекараме повече време със семейството, да се поглезим и да се насладим на всеки един момент.
Рецептата е вдъхновена от списание Good Food
Телешкия стек взимам готов от Лидл, посолявам, добавям черен пипер и оставям тигана за по 2-3 минути от всяка страна.
Киселеца успяхме да си наберем - някъде там във Родопите и просто го минах през малко затоплено масълце с чесън
За картофените палачинки:
два големи настъргани картофа
2 суп. л. брашно
2 яйца
магданоз,
кимион
Всички продукти се разбъркват заедно и се изсипват в малко сгорещена мазнина, пекат се по около 3-4 минути от всяка страна или докато цветът и хрупкавия им вид ви устройва!
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар