вторник, 8 август 2017 г.

Лаврак на скара с гриловани тиквички

Обичам дългите летни вечери в градината, обичам лекия ветрец който излиза когато небето стане много тъмно синьо...

Обичам дългите разговори със семейството и спомените по  отдавна или не толкова отдавна отминали дни! 
За такива прекрасни вечери е тази чудесна рибка.

Посолете я на вкус и  намажете леко със зехтин, не е необходимо нищо друго освен да в метнете на скарата. Докато се пече, нярежете тиквички на тънки филийки и  ги сложете да и правят компания на скарата. 

Пригответе дресинг от:
1 морков нарязан на ситно, 
магданоз, 
1 суп. л  оцет,
 малка скилидка чесън 
 една кафяна лъжичка мед

Разбъркайте всичко добре и полейте топлите гриловани