Наближава Великден и агнешкото става незаменима част от нашата трапеза.
Ако все още се чудите как да приготвите месото в празничния ден, ви предлагам да изпробвате този лесен и вкусен вариант, с който можете да се насладите на бърз празничен обяд и време за семейството си!
за 4 порции
1 кг агнешки врат
1 глава лук
2 скилидки чесън
няколко стръка кервиз
150 мл червено вино
сол и черен пипер на вкус
На дъното на глинен гювеч поставете нарязаната на 4 глава лук,сложете върху нея агнешкото месо, цяло, не нарязано на порции, посолете, добавете останалите подправки и изсипете виното.
Печете на 200 градуса за малко по малко от 2 часа.
Получава се божествено крехко и вкусно!
Няма коментари:
Публикуване на коментар