В противен случай, непременно бих добавила и каничка сметана към тях, но и така също не са за пренебрегване.
Сварете пастата и посолете на вкус..
В тигана загрейте 100 мл зехтин и добавете последователно:
1/4 глава лук нарязан на тънки ивички
1 голям морков на лентички
4-5 големи гъби
шепа грах / да не е сварен или от консерва, за да предаде аромата си/
1 кафяна лъжичка от тази невероятна италианска подправка.
Всъщност тук е мястото за благодарността ми за този невероятен подарък, пристигнал специално за мен, чакот Рим. Накара ме да се почувствам специална много щастлива!
/ Според мен вътре има босилек, лют пипер, бял пипер, трюфел ... и може би още неща което не успявам да разпозная /
Задушете всичко заедно, след като зеленчуите са готови, изсипете пастата при тях, разбъркайте и сервирайте, с нарязани сушени домати и / или песто дженовезе!
Няма коментари:
Публикуване на коментар