Напълно импровизирана рецепта, която се оказа много вкусна
1 голяма глава лук
2 големи картофа
2 задни заешки бутчета
1 пълна суп. л каперси
1 суп. л. горчица
сол на вкус
60 гр масло
100 мл олио
100 мл. вода
Заешките бутчета се посоляват и се намазват с горчицата.
Лука
се нарязва на дебели шайби и се нарежда на дъното на гювеча, подреждат
се и ред шайби картофи, посоляват се и отгоре се слагат бутчетата. Останалите картофки напъхайте отстрани.
Маслото се слага върху месото поръсват се каперсите, добавя се олиото и водата,
захлупва се и се пече на 220 градуса за около 90 минути.
захлупва се и се пече на 220 градуса за около 90 минути.
Няма коментари:
Публикуване на коментар