Ето така, като има човек парче месо и се чуди каво да го направи, му хрумват най - различни идеи :)
Комбинацията между свинско и индийско орехче винаги ми е била любима. Месото придобива вкус на паприковано в букет от подправки. Пробвайте!!!
Парче свинско месо от преден бут - 500 гр
1 кафяна лъжичка индийско орехче,
4-5 картофа
2-3 моркова
голяма глава лук
сол на вкус
Месото беше по мазничко от едната страна - оставих я отгоре за да може разтапящата се мазнина да облива месото и да стои свежо,
Подготвих зеленчуците
Наредих всичко в иенската тенджера, посолих
затворих плътно с капака и след 1 час на 220 градуса, резултата беше ето това:
Сервирах с прясно изпечено пълнозърнесто хлебче!
Няма коментари:
Публикуване на коментар