събота, 9 януари 2016 г.

Сос Ремюлад

Има доста разновидности на този сос, когато се  разтърси човек, затова ви предлагам моя вкусен вариант.
Много се радвам на вкусни подаръци, особено когато са бурканче  с аншоа :)
Чудех се каква глезотийка да си приотвим с нея и се спрях на този много вкусен сос

2-3 кисели краставички
5-6 филета от аншоа
1 яйчен белтък
2 гр майонеза
1 суп. л. кисело мялко
1 чаена лъжица горчица
1 чаена лъжица оцет
скилидка чесън
черен пипер
1 суп. л. наситнени каперси

Всички съставки се нарязват наситно и се разбъркват за да се получи еднородна смес.
 Какво Ви остава освен да си налеете чаша бяло вино!