Едно лесно за приготвяне и изключително елегантно ястие, с което можете да сервират с повод или без повод.
Невероятно вкусно и ароматно!!!
400 грама свинско крехко месо без тлъстини
2 шепи сушени манатарки
сол,
черен пипер
100 мл вино
Месото начуква добре и се овкусява с черния пипер и солта.
Манатарките се накисват в 200 мл студена вода за около 40 минути, и се разпределят върху овкусеното месо.
Завива се на руло, като се пристяга с конец
слага се в стъклена тавичка, полива се с малко олио, водата от накиснатите манатарки и бялото вино и се пече за около час и половина на 180 градуса!
Сервирайте с глазирани в масло морковчета!
... и бъдете влюбени!
Няма коментари:
Публикуване на коментар