Нещо с което да разнообразите менюто си, вкусно, хрупкаво и хранително.
Децата буквално ги хапваха като солети.
Почистете
и сварете зеления боб, когато е почит готов посолете и дръпнете от
котлона, изцедете водата и оставете леко да поизстине.
За панировката:
Равни части царевично и типово брашно
сол на вкус
къри
2 разбити яйца
Яйцата
разбийте в голяма купа, в която добавете изстиналия боб и разбъркайте
внимателно, така, че всички бобчета да са обляни с яйчената смес.
Едно
по едно оваляйте в сухата планировка и пуснете в сгорещено олио за не
повече от 1-2 минути. Извадете върху домакинска ролка, за да поеме
излишната мазнина и сервирайте с млечен сос.
Няма коментари:
Публикуване на коментар