Необходимо ви е 400 гр заешко месо - обезкостено и нарязано на лентички с дебелина 1 см и дължина 6-7 см За марината:
100 мл тъмен соев сос
1 чаена лъжица мед
Потопете парченцата месо за 1-2 часа и оставете на студено. периодично разбърквайте.
За панировката:
Разбийте 2 яйца + 1 суп. л. брашно
Сипете в панировката маринованите парчета месо и разбъркайте добре
Пригответе си смес от 100 гр. царевично брашно + 100 гр. пшеничено брашно
Изваждайте парчетата месо едно по едно и овалвайте в сухата смес
Можете да подредите хапките върху хартия за печене и да полеете обилно с олио, след което да пъхнете във фурната, или просто да ги изпържите в сгорещена мазнина.Резултата е еднакво вкусен!
Няма коментари:
Публикуване на коментар