За първи път купихме такава риба и след дълго чудене, реших да я метна във фурната.
Рибата е достатъчно крехка, за да я изпечете на скара или да я изпържете, но ако все пак искате да изпробвате нещо различно - опитайте така.
Направете лека марината от:
1 чаена л/ горчица
сока от половин лимон
сол на вкус
ситно нарязан магданоз
девесил
Намажете филето и оставете така за час, след това сложете да се запече в загрята на 200 гр. фурна
Сервирайте със зелена салата чипс от зеленчуци
А зехтин, олио, мазнина нещо...?!
ОтговорИзтриванеТози коментар бе премахнат от автора.
ОтговорИзтриванеЗдравейте, в конкретната рецепта не съм използвала никаква допълнителна мазина.
ОтговорИзтриванеФилето е изключително крехко.
Ако Вие обичате по - мазничко, невиждам причина да не добавите според предпочитанията си!
Спокоен ден!