събота, 8 юли 2017 г.
Пролетни банички със свинско и зеленчуци
Подходящи са както за вечеря, така и за предястие.
А това са необходимите Ви продукти за 4 банички:
350 гр свинско нарязано на малки хапки
един голям морков
глава лук
голяма скилидка чесън
моркови
чери доматчета
магданоз
Загрейте олио и добавете зеленчуците да се задушат за кратко.
От една кора за баница сгъната на две оформете баничката.
Подредете в тавичка, намажете с олио, поръсете със сусам и запечете в загрята фурна за 20 минути
За гарнитура
Пресен зелен фасул в масло с чесън и копър
Предварително сварете зеления фасул, без да става мек.
Загрейте олио, добавете наситнения чесън и фасула, посолете, добавете 100 мл вода и изчакайте да изври, накрая посолете и поръсете с копър.
Глазирани чери доматчета с чесън и сусам:
Загрейте една суп. л олио, добавете сусам и една малка скилидка чесън, пуснете доматчетата за 1-2 минути.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар