събота, 8 юли 2017 г.
Песто дженовезе
Вечерята не е това, което беше :)
особено през лятото, когато жегата не те оставя да си намериш място. Тогава предпочитаме лека вечеря, обикновено представляваща свежи салатки и вкусни разядки!
Точно като това тук.
Всички в къщи сме почитатели на пестото, в салата, в спагети или просто на филийка!
А прясно приготвено, домашно, е просто несравнимо!
Една голяма връзка босилек
около 50 гр, кедрови ядки
100 гр пармезан или друго твърдо сирене
100 мл зехтин
и няколко орехови ядки, които аз обичам да добавям към класическите продукти.
Сложете всички продукти в блендера и смелете докато получите желаната консистенция.
Става само за няколко минути, а можете да приберете в хладилник и да ми се наслаждавате няколко вечери!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар