Есента е богата, храната е свежа и бърза.Тази есенна импровизирана салата много напомня гръцката разядка Мелиджано, само че вдъхновена от продуктите в моя хладилник :)
Последните патладжанчета от градината, метнах директно в жива жарава за около 20-25 минути.
Изпечените патладжани, обелих и намачках с вилица, добавих натрошено сирене, скилидка чесън, 1 суп.л кисело мляко, сол и зехтин. Обърква се добре и се оставя за около час в хладилник преди хапване.Получавате неустоима вкусотия!
Есента, уикендите никога не стигат, както и последните слъчеви лъчни, а цветове са много и навсякъде
Мятаме по нещо на барбекюто за обяд, и бързаме да съберем красивите цветове на есента!
Няма коментари:
Публикуване на коментар