Това е най - лесната и бърза лазаня, която съм правила и която се превърна в любима на децата!
За 5 порции
Трябват Ви кори за лазаня
предварително сварено и овкусено със сол и черен пипер пилешко, нарязано на късове
За соса
50 гр масло
1 скилидка чесън
250 мл прясно мляко
150 мл сметана за готвене
ементал, чедър и овчи кашкавал - настъргани - количеството и пропорциите е на вкус , моите бяха равни части общо около 150 гр.
босилек
Разтопете маслото и добавете смачканата и накълцана на ситно скилидка чесън, добавете млякото и сметаната и щом кипнат добавете срената, сол на вкус и босилека, махнете от котлона, разбъркайте и полейте наредената лазаня!
Печете докато корите омекнат.
Накрая поръсете с пармезан!
Няма коментари:
Публикуване на коментар