Това са най - вкусите пресни таятеле, които сме опитвали.
Взимаме ги от пекарната на Хляб с Квас Пловдив, https://www.facebook. com/Hliabkvas/
и вече са сред любимата храна в къщи.
За грилованите аспержи.
Връзка аспержи се почистват и слагат на скарата.
Във висок буркан слагам суп. л оцет, сол и стръкче копър, топлите аспержи слагам в буркана и разклащам.
В във врящата и подсолена вода слагам прясната паста.
Аз я държа 2-3 минути, но всеки може да я свари според предпочитанията си.
В
тиган разтопявам 30 гр. масло, добавям гъби, нарязаните аспержи,
подправям с малко сол, черен пипер и босилек, добавям 100 мл прясно
мляко и парченца моцарела. Разбърквам всичко и махам от котлона.
Сварената паста сипвам при соса, леко обърквам и сервирам поръсено с
настърган пресен кашкавал.
Няма коментари:
Публикуване на коментар