Дегустация на различни видове бири и аромат на немска яхния с наденички, брецели и много усмивки.
2 глави лук
150 мл бира
50 мл олио
2 скилидки чесън
щипка канела
щипка куркума
щипка кафява захар
100 мл доматено пюре400 гр. телешка наденица
400 гр. свинаска бабекова наденица
Лука
се нарязва на филийки и леко се запържва от всяка страна, нарежда се
пласт в глинен гювеч
добавя се още
един пласт запържен лук, и пак наденички
накрая се посолява леко, и се полива
с бирата, в която е разтворено доматеното пюре и подправките.
Изпича се за около 40 минути. Сервирайте със запечени точици от картофено пюре с амлко масло и червен пипер.
Няма коментари:
Публикуване на коментар