Има места където храната не е просто нещо което да засити апетита ти, а усещане!
Усещане за близост, за споделяне, за усмивки и за удовлетворение от положения труд.
Тази седмица, усещането за храна беше с най-пресните продукти от градината, най - топлите усмивки, малко дъжд, малко слънце и много емоции.
Обедната ни гощавка беше топла супа от домашна кокошка, на която не и трябват думи, защото цветът и говори сам по себе си.

Този път имровизирах, като ги нарязах на кубчета предварително, овкусих с копър, чесън, малко балсамов оцет и сол.
Няколко свински гърдички за благинака!
Докато в единия край на дървените въглища се приготвя сача, отстрани се кипрят патладжанчета и чушки за прясно кьополу.
Няма коментари:
Публикуване на коментар