събота, 11 август 2018 г.

Свински сач с нарязани зеленчуци

Това лято отново преоткрихме неустоимия вкус на храната приготвена в сач.

Хубавото е чеможете да правите всякъкви импровизации и със свежи в вкусни продукти, резултата е гарантиран!

Обикновенно слагам зеленчуците нарязани на по - големи парчета по етапно, но този път нарязахме и объркахме всичко заедно.

Основно правило е сача да е много добре намазан с мазнина, за да не се спука и за да се получи сочна гозба!

Тиквич
Лук
Патладжан
Морков
люта чушчица

и всичко което имате по ръка

Шишчетата  със свинско месо овкусето само със сол, черен пипер и кимион.

Изпечете първо тях на сача, след това добавете зеленчуците.